Over ons

Claudia en haar team van zes gediplomeerde schoonheidsspecialistes werken aan huidverbetering op het hoogste niveau. In de salon wordt gewerkt volgens het unieke Dermalogica-concept. Een gezichtsbehandeling begint altijd met face mapping, een analyse van de huid waarbij het gezicht in veertien zones wordt onderverdeeld en nauwkeurig wordt onderzocht. Iedere zone staat in verbinding met een orgaan, zodat de schoonheidsspecialiste verder kijkt dan alleen maar de buitenkant. De analyse vormt de basis voor het verdere behandelplan en geeft aan welke producten het beste bij uw huid passen.

De Dermalogica Expert

Claudia is Dermalogica Expert. De Expert-status is binnen het Dermalogica trainingsprogramma het hoogst haalbare niveau en wordt verkregen door het succesvol afronden van intensieve trainingen. De Dermalogcia Expert is bevoegd om specialistische Dermalogica-behandelingen uit te voeren.

Elke specialiste van Claudia Geduld Skincare doorloopt het Expert programma. Zo wordt constante verbetering van kennis en vaardigheden gewaarborgd en bent u verzekerd van een goed huidverzorgingsadvies.

Aangesloten bij de branchevereniging

De schoonheidssalon is aangesloten bij ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten en Provoet, de landelijke branchevereniging voor pedicure.

Erkend leerbedrijf

Sinds 2008 is Claudia Geduld Skincare een erkend leerbedrijf. De schoonheidssalon biedt stageplaatsen aan schoonheidsspecialisten in opleiding. Na het afronden van de stageperiode en bij goed functioneren, kan de student in aanmerking komen voor een baan binnen het bedrijf indien er op dat moment een vacature is.

Groene filosofie

Claudia Geduld Skincare heeft een groene filosofie. De huidverzorgingsproducten zijn van plantaardige herkomst en niet op dieren zijn getest. De producten zijn eco-vriendelijk en voorzien van recyclebare verpakkingen.

Met liefde geven wij jou

14% korting

Op alle Dermalogica en Jane Iredale producten