Wat is lichttherapie?

Lichttherapie is een behandeling van lichaam en geest waarbij je gebruik maakt van de helende werking van licht. Licht heeft veel invloed op onze biologische klik en onze gezondheid. De positieve effecten van lichttherapie op ons welzijn is al in meerdere wetenschappelijke studies aangetoond, zo zorgt het o.a. voor meer energie en verbetering van de stemming.

Lichttherapie tegen (winter) depressie?

Zodra de dagen korter worden zien we minder daglicht. Vele van ons krijgen dan ook bekend van de bekende “najaarsblues” en worden moe, somber, futloos en zichtbaar meer prikkelbaar. Daar deze klachten veelal in het najaar komen is er sprake van een seizoensgebonden depressie. Door het tekort aan licht wordt je biologische klok ontregeld en maakt je lichaam, door het gebrek aan licht meer van het slaaphormoon melatonine aan.

Hoe kan je hiervan genezen?

Door gebruik te maken van lichttherapie compenseer je het tekort aan licht in de donkere maanden. Door minstens een half uur voor een daglichtlamp of lichttherapie lamp te gaan zitten kan je de symptomen al verminderen. Door dit herhaaldelijk te herhalen ervaar je binnen twee weken al de voordelen en zal je fitter en energieker zijn.

Lichttherapie ook goed voor de huid?

De speciale lichtspectra van de BEAUTY ANGEL werken tot diep door in de huid en activeren de cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak en productie van collageen. Collageen is een belangrijk eiwit wat zorgt voor de gehele elasticiteit van je huid.  Daarnaast activeert het de stofwisseling van de huid waardoor cosmetische ingrediënten beter zullen werken.

Maar uiteraard hebben wij bij Claudia Geduld hier ook een oplossing voor:

Vanaf 15 oktober is het mogelijk om bij ons in de salon een licht behandeling met de Beauty Angel te boeken. Meerdere onderzoeken wijzen uit dat de hoge effectiviteit van deze lichtbehandeling. Onder alle deelnemers is een zichtbare vermindering van rimpels, een minder rode huid en een verbeterd huidbeeld door de door de aanwezigen artsen bij dit onderzoek bevestigd.

 

78 reacties

 1. Pingback: gabapentin 100mg
 2. Pingback: ezetimibe ivus
 3. Pingback: diclofenac tablet
 4. Pingback: flexeril erowid
 5. Pingback: baclofen lioresal
 6. Pingback: buspar anxiety
 7. Pingback: celexa max dosage
 8. Pingback: actos anales
 9. Pingback: abilify depression
 10. Pingback: acarbose trials
 11. Pingback: sitagliptin 75 mg
 12. Pingback: selenium synthroid
 13. Pingback: stromectol
 14. Pingback: sildenafil 45 mg
 15. Pingback: ivermectin 2
 16. Pingback: stromectol oral
 17. Pingback: stromectol tablets
 18. Pingback: tadalafil cheapest

Met liefde geven wij jou

14% korting

Op alle Dermalogica en Jane Iredale producten